Animator vs Animation

Sunday, January 30, 2011



Share/Bookmark

Hapuskan gambar ISRAEL

Saturday, January 29, 2011

Buka komputer/laptop anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 . Anda akan temukan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka). HAPUSKAN ! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia. SEBARKAN SEMAMPUNYA.
Nie gambar dia.


Share/Bookmark

Bibir kreatif



Share/Bookmark

Dua Pemetik Api Boleh Bikin Motor?

Saturday, January 22, 2011

Kalau nak modify lagi silakan:)


Share/Bookmark

Berapa besar bumi kita?




Share/Bookmark

Keluarga Ular

Friday, January 21, 2011



Share/Bookmark

Logo2 Syarikat Bila Krisis Kewangan



Share/Bookmark

Kete Lutsinar

Dia duduk atas apa tu?


Share/Bookmark

Zorse?



Share/Bookmark

Liu Bolin... Lelaki Halimunan



Liu Bolin hanya mewarnakan dirinya dengan cat..



Tanpa sebarang trick fotografi, beliau tampil seakan halimunan!





Share/Bookmark

Dr. Rozmey Ingin Buka dRbook Pengganti Facebook

Friday, January 14, 2011

Ini lawak antarabangsa ke apa? Dr. Rozmey kembali mewarnai dunia hiburan dengan idea-idea yang makin pelik & tak munasabah. Terpengaruh dengan khabar angin bahawa Facebook bakal ditutup 15 Mac 2011, Dr Rozmey bercadang untuk membuka sebuah laman sosial bagi mengantikan kekurangan tersebut, dRbook.

Minggu lepas, konglomerat kewangan dunia seperti Goldman Sachs & sebuah syarikat Rusia membuat pelaburan bernilai $500 juta, dengan anggaran nilai potensi Facebook berjumlah $50 billion. Penganalisis pelaburan juga menganggarkan Facebook bakal bernilai $57 billion menjelang akhir tahun ini.
Menurut jurucakap CNBC, nila Facebook kini melebihi jumlah nilai Boeing, syarikat pembinaan kapal terbang yang terbesar di dunia. Dianggarkan Boeing hanya bernilai $49 billion setakat hari ini.

Jadi apa pendapat korang?


Share/Bookmark

manager pon bole jaringkan gol


Share/Bookmark

Windows Made in China


Share/Bookmark

Jom korek lobang

Saturday, January 8, 2011


Share/Bookmark

Saya berbangga dengan bahasa kita - walaupun di rusia


Share/Bookmark

illusion gravity


Share/Bookmark

Amazing Balance Trick!

Friday, January 7, 2011


Share/Bookmark

Pengilap tingkap yang berani gila


Share/Bookmark

Apa jantina laptop korang?

Cara nak tau:-

Buka "notepad", tulis CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU" pastu save as i love you.vbs , pastu tutup file tu dan double click file tu....ko akan terdengar bunyi "i love you"....tentukan jantina computer anda melaui bunyi..tu je..selamat mencuba...

Dah tau komen kat bawah nie.

Share/Bookmark

Cara-cara pasang kipas yang betul

Thursday, January 6, 2011

Cara-cara pemasangan kipas dan regulator yang betul.
Camne nak adjust kelajuan kipas?
Hanya cicakman je yg boleh guna kipas ni.

Share/Bookmark

Gambar menarik


Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...